avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Probleme cu obtinerea vizei de intrare in tara in urma ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Probleme cu obtinerea vizei de intrare in tara in urma interdictiei

buna ziua am o intrebare prietena mea este din moldova si a fost in romania cu viza pe 2 luni ne stind ca trebuie sa revina in moldova la fiecare 30 zile cand sa intors in moldova a primit interdictie pe 6 luni si amenda 800 lei nestind de interdicti a platit amenda la timp si s-a dus la consulatu general al romaniei la balti pentru renoirea vizei dupa ce a platit toate taxele si documentele cand sa se duca sa isi ea viza i-sa spus ca are interdictie si i-sa pus o stampila in care nu i-sa dat nici un raspuns pe stampila scrie ,,consulatu romaniei la balti categorila A , B, C ,D si data de 03.12.2012 si are bifat pe categoria C ce reprezinta si daca ea a platit taxele degeaba va multumesc

Alte discuții în legătură

Liberalizarea regimului de vize pentru rm marinamc marinamc O persoana din RM se afla pe teritoriul Romaniei cu viza de scurta sedere. Vizele au fost anulate din data de 28 aprilie 2014. Viza persoanei este valabila ... (vezi toată discuția)
Viza schengen romania Apatrid123 Apatrid123 Salut.am un prieten a venit din egipt cu viza schengen pentru franta si a intrat in romania de 7 zile fara problema dar am observat ca are viza schengen tip c ... (vezi toată discuția)
Permis de lunga sedere in romania VerTrad1 VerTrad1 buna ziua, ma intereseaza aspectul legat de viza de lunga sedere pentru strainii membri de familie ai cetateanului roman (viza de tip D/VF). Sunt cetatean ... (vezi toată discuția)