avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza schengen romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza schengen romania

Salut.am un prieten a venit din egipt cu viza schengen pentru franta si a intrat in romania de 7 zile fara problema dar am observat ca are viza schengen tip c cu singura intrare si in romania se intra fara viza daca persoana are viza schengen cu 2 sau multimple calatori.am sunat la politia de frontiera si a zis ca viza trebuie sa fie cu mai multe intrari sa intre fara viza in Romania. Dar el a intrat in tara din otopeni cu viza schwngen cu singura calatorie .are viza valabila 45 zile si poltia i a lasat sa intre.. .acum cand pleaca din tara este frica sa nu fie greseala sau ceva si poate ea amenda sau interdictia chiar daca a intrat si are stampila aplicata in pasapoet .un sfat (cand am sunt nu am zis la politia ca a intrat ca mie era frica sincer)mersi.

Alte discuții în legătură

Nelamuriri - noile reglementari privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate Carmen N Carmen N Aceste noi reglementari am inteles dintr-un comunicat al Politiei de Frontiera ca sunt: -Legea nr. 248/2005 publicata in Monitorul Oficial (I) nr. 682 din 29 ... (vezi toată discuția)
Carte identitate lavi23 lavi23 cartea mea de identitate expira pe 12 ianuarie 2012, daca plec din tara o sa am probleme la vama? precizez ca o sa fiu plecata numai 2 saptamani din tara. ... (vezi toată discuția)
Interdictie in romania lora4wonder lora4wonder Sunt cetatean a RM.Mi-am deschis viza pentru Romania din 16.10.09 pina 16.11.09. Azi am mers in vizita la o ruda care mi-a facut invitatie in Romania,dar la ... (vezi toată discuția)