roxanel a scris:
buna ziua .
chiar va recomand sa faceti prelungirea termenului , la notar .
din ce spuneti dvs. , mie personal nu mi se pare ca sora dvs. are intentia sa va pacaleasca.
cred ca ar fii cazul sa-i acordarti mai mult credit !!
Sora mea si-a pierdut credibilitatea de foarte mult timp si din acest motiv vreau sa stiu la ce ma mai pot astepta din partea ei...
ca sa ma intelegeti va dau doar 2 exemple:locuia cu 2 copii intr-un apt. cu 2 camere.Am considerat ca trebuie sa o ajut sa-si mareasca spatiul locativ si am contribuit cu toata suma ca sa plateasca un apt cu 4 camere ..ce a facut ea?a vandut apt la scurt timp pt .un profit de cateva mii euro (s-a mutat intr-o zona mai ieftina) iar eu am aflat dupa eveniment .
Dupa succesiune ,i-am dat tot dreptul sa inchirieze apt fara ca eu sa am vreo pretentie ..Ce a facut ea?Si-a vandut apt. ei si s-a mutat in apt. mostenit fara sa-mi spuna (am aflat de la alte rude).Impreuna cu sotul ei si o cunostinta au facut imbunatatiri la apt si mi-a prezentat un "maldar" de bonuri de materiale ,manopere in valoare de peste 23.000 euro pentru un apt. de 3 camere conf I de aproximativ 60 m ...reparatiile au fost facute in nov 2006.
Am expus doar 2 din situatiile in care nu a procedat corect fata de mine .
va multumesc ,
gabi