avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate Sorina_bi

Activitate Sorina_bi

Răspuns la discuția Revenire din CIC
k,multumesc pentru raspuns
Răspuns la discuția Revenire din CIC
Multumesc pentru raspuns.Nu am solicitat reintegrarea pentru ca mi-ar fi imposibil sa mai lucrez acolo dupa ce i-am dat in judecata,dar cum pot beneficia de salariile marite?
Buna ziua.Am fost in CCC 2 ani pana in 25 noiembrie 2013 cand m-am intors la munca.In 29 am primit decizie de incetare a CM ca urmare a desfiintarii postului incepand cu data de 30.11.13.Nu am primit preaviz,in decizie nu se specifica motivul desfiintarii postului,nu s-a respectat nici Art 25-OUG 111/2010.I-am dat in judecata dar abia luna aceasta am primul termen. Banuiesc ca voi castiga avand in vedere ca nu s-au respectat f multe art. din lege dar vreau sa stiu daca pt a beneficia de salariile marite trebuia specificat in actiune sau cum se procedeaza avand in vedere ca in timpul in care eu am fost in ccc colegii mei au beneficiat de mariri salariale,mentionez ca pe postul meu nu a fost alt angajat.Va multumesc!
Răspuns la discuția Vanzare imbracaminte Anglia
Va multumesc!Am fost ieri la R.Comertului si am intrebat daca trebuie sa schimb oiectul pp avand in vedere ca eu aveam si 4782 obiect secundar si mi-a zis ca daca tot o activez sa trec 4782 principal ca ei oricum ma taxeaza si asa am dat eu ieri 729 lei sa activez firma,sa schimb obiectul de activitate si sa declar punctul de lucru
Am un srl care are ca obiect de activitate comert cu amanuntul al florilor...,pe care va trebui sa il inlocuiesc cu comert cu amanuntul al imbracamintei,am inchiriat un spatiu intr-un centru comercial unde sunt mai multe standuri si vreau sa imi deschid un magazin cu haine pt copii care le voi achizitiona on-line de la diferite firme din anglia dar care la noi in tara nu sunt prezente.Mentionez ca firmele respective emit si facturi si imi expediaza marfa prin curierat.
Ma intereseaza cum e cel mai simplu sa le vand fara a avea probleme si ce cod caen ar trebui sa am 4771 sau 4782?
Va multumesc.