Buna ziua.Am fost in CCC 2 ani pana in 25 noiembrie 2013 cand m-am intors la munca.In 29 am primit decizie de incetare a CM ca urmare a desfiintarii postului incepand cu data de 30.11.13.Nu am primit preaviz,in decizie nu se specifica motivul desfiintarii postului,nu s-a respectat nici Art 25-OUG 111/2010.I-am dat in judecata dar abia luna aceasta am primul termen. Banuiesc ca voi castiga avand in vedere ca nu s-au respectat f multe art. din lege dar vreau sa stiu daca pt a beneficia de salariile marite trebuia specificat in actiune sau cum se procedeaza avand in vedere ca in timpul in care eu am fost in ccc colegii mei au beneficiat de mariri salariale,mentionez ca pe postul meu nu a fost alt angajat.Va multumesc!
In actiune trebuia sa solicitati:
- anularea deciziei de incetare a c.i.m.
- plata drepturilor salariale pentru perioada cuprinsa intre data incetarii c.i.m. si data reintegrarii efective
- reintegrarea in postul detinut anterior incetraii c.i.m.
- plata contributiilor datorate bugetului de stat , aferente perioadei mai sus-mentionate.
- obligarea angajatorului de a indeplini toate formalitatile legate de reintegrarea dvs - transmiterea revisal-ului , depunerea declaratiei D112- rectificativa, rectificarea statelor de plata pentru acea perioada.
Multumesc pentru raspuns.Nu am solicitat reintegrarea pentru ca mi-ar fi imposibil sa mai lucrez acolo dupa ce i-am dat in judecata,dar cum pot beneficia de salariile marite?
Atunci va trebui solicitate plata drepturilor salariale de la data incetarii c.i.m. si pana la data pronuntarii hotararii judecatoresti, indexate şi actualizate.
Litigiu de munca
neliionela
buna va rog sfatuitima am fost in litigiu de munca si am cistigat cu rentoarcerea la locul de munca si tot timpul cit am avut procesul am fost in prenatal ... (vezi toată discuția)