Buna ziua,
Am primit urmatoarea decizie de la tribunal si nu stiu daca sunt obligata sa ma reintorc la munca pentru a-mi primi banii pentru perioada in care am fost demisa abuziv sau pot sa-i primesc fara sa ma intorc la munca. Nu sunt intr-o conditie de sanatate foarte buna si nu sunt in stare sa muncesc din nou.
Multumesc anticipat!
"Ora estimata: 09:00
Complet: CFL6
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte contestaţia reclamantei Stoica Gheorghiţa împotriva pârâtei CN Poşta Română SA - Agenţia buturugeni Giurgiu. Anulează în parte decizia nr. 229/26.01.2015 emisă de pârâtă, în sensul că o modifică sub aspectul sancţiunii disciplinare aplicate, pe care o înlocuieşte cu sancţiunea reducerii salariului de bază pe o perioadă de 2 luni cu 10% prevăzută de art. 248 alin. 1 lit. c Codul muncii. Dispune reintegrarea reclamantei în funcţia deţinută anterior sancţionării disciplinare şi obligă pârâta la plata către aceasta a drepturilor salariale indexate care i se cuvin pentru perioada de la încetarea contractului de muncă şi până la efectiva reîncadare, după punerea în aplicare a sancţiunii diminuării drepturilor cu 10% pentru 2 luni. În baza art. 18 din OUG nr. 51/2008 obligă pârâta la plata către stat a sumei de 500 lei pentru care reclamanta a beneficiat de ajutor public judiciar sub forma asistenţei judiciare. executorie. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre 388/2015 28.10.2015"
Potrivit Deciziei mentionate de dvs, instanta a decis reintegrarea reclamantei în funcţia deţinută anterior sancţionării disciplinare.
In acest caz, fie angajatorul va trebui sa va comunice decizia de reintegrare - situatie in care dvs va trebui sa mergeti la munca - fie solicitati angajatorului incetarea c.i.m. cu data reintegrarii = data incetarii c.i.m. in baza deciziei anulate de catre instanta de judecata.
Mi-au comunicat ca vor sa ma reintegrez la locul de munca. Le-am comunicat ca nu mai doresc sa lucrez pentru ei si mi-au spus ca trebuie sa semnez incetarea c.i.m. pentru a beneficia ulterior de sumele restante pe care trebuie sa mi le plateasca. Oare ,daca semnez incetarea c.i.m inainte sa primesc banii, au ei o portita de scapare si nu o sa imi mai primesc drepturile?
Litigii munca
Shogun72
Am câștigat procesul cu vechiul angajator si instanța a dispus reintegrarea si toate celelalte. Problema mea este ca in momentul acesta sunt angajat in ... (vezi toată discuția)