Buna ziua,
In urma procesului intentat fostului angajator am obtinut anularea deciziei de desfacere a CIM. Instanta a decis partial, reintegrarea pe postul avut. Problema este ca la 2 luni dupa incetarea acestui CIM si intentarea procesului in instanta, am obtinut un alt loc de munca la o alta firma, avand CIM perioada fiind nelimitata.
Va rog sa imi spuneti cum pot proceda, in ideea in care nu vreau sa reincep activitatea la fosta firma ci sa raman la actualul loc de munca. Pot merge din ziua in care se pronunta reintegrarea pe vechiul post si sa imi scriu demisia?
Probabil nu m-am exprimat foarte clar, insa va rog sa ma intrebati daca nu se intelege din context.
Multumesc anticipat.
Solutia pe scurt: Admite în parte acţiun ea formulată de reclamanta xx in contradictoriu cu pârâta S.C. X S.R.L.Anulează Decizia nr.1x/x.x.2015 emisă de pârâtă, prin care s-a dispus desfacerea contractului individual de muncă. Obligă pe pârâtă să o reintegreze pe reclamantă în postul deţinut anterior desfacerii contractului individual de muncă. Obligă pe pârâtă să achite reclamantei o despăgubire egală cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat reclamanta în calitate de salariată, începând cu data de xx.xx.2015 şi până la data reintegrării efective în muncă a reclamantei. Obligă pe pârâtă să achite reclamantei dobânda legală aferentă drepturilor băneşti menţionate la alineatul anterior. Prezenta sentinţă este executorie. Cu aspel in 10 zile de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul x.Pronunţată în şedinţa publică din data de xx.xx.2015.
Daca, din motive de razbunare, fostul angajat nu este de acord cu demisia la zi, si imi cere preavizul legal, de 20 zile, cum pot proceda in acest caz? Nu ma pot prezenta paralel la 2 locuri de munca.Ar fi varianta cu zilele de concediu aferente lunilor lucrate din an, sa le iau in aceasta perioada de preaviz?
Multumesc.
Apel sentinta
noa
In cazul in care un salariat (reclamant) a atacat in instanta o decizie de desfacere cim iar aceasta prin sentinta a dispus respingerea reintegrarii pe postul ... (vezi toată discuția)