avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigii munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigii munca

Am câștigat procesul cu vechiul angajator si instanța a dispus reintegrarea si toate celelalte. Problema mea este ca in momentul acesta sunt angajat in MApN. Cum trebuie sa procedez? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 11 Decembrie 2014
sa vi se plateasca tot ce vi se cuvine, minus partea cu reintegrarea
De cand trebuie sa-mi plătească? Eu sunt angajat din Februarie anul acesta. Concedierea a fost in luna Iunie a anului trecut. Mulțumesc
Daca nu solicitati reintegrarea, atunci trebuie sa va plateasca de la data concedierii si pana la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii judecatoresti.

Daca solicitati reintegrarea , atunci trebuie sa va plateasca de la data concedierii si pana la data reintegrarii efective.
mulțumesc!
Problema este ca nu știu cum sa procedez acum. Procesul l-am câștigat singur, fara avocat. Nu cred ca a mai făcut apel pt ca ar pierde timp si bani. Ce ma sfătuiți sa fac? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreaca de reincadrare bete bete Am fost concediat printr-un abuz. Acesta abuz a fost confirmat de instanta printr-o hotarare definitiva si irevocabila. Intrebarea mea este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva, recurs castigat, ce urmeaza? Adrian Lazarescu Adrian Lazarescu Buna ziua, Va rog respectuos, daca doriti sa ma ajutati cu niste lamuriri si eventual niste sfaturi referitor la urmatoarea situatie in care ma aflu: Am ... (vezi toată discuția)
Exista o obligatie a angajatorului sa arate modul de calcul a unor sume la care a fost obligat de instanta? cristina69 cristina69 Buna ziua Va rog mult sa imi spuneti punctul dvs. de vedere cu privire la urmatoarea speta: Un fost angajat al unei societati a fost disponibilizat pentru ... (vezi toată discuția)