avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate aynyval

Activitate aynyval

Multumesc frumos!
Din păcate i s-au cerut banii înapoi. Exista cumva vreo baza legală care sa susțină acest aspect?
Buna ziua! In cazul in care un agent principal a fost plătit timp de un an de zile ca fiind subinspector și acum i se cere diferența de bani înapoi, in condițiile in care el nu a știut de acesta greșeală in tot acest timp, cum se procedează? Trebuie sa plătească agentul diferența de bani sau achitarea ii revine celui care a greșit?
Buna seara! Un functionar public (civil ) care lucreaza la Arhivele Nationale, subordonate Ministerului Afacerilor Interne, poate trece in cadrul functionarilor publici cu statut special la o alta institutie a ministerului, prin transfer?
Sper ca actele pentru dosar sa ramana aceleasi. O sa le fac pe toate, mai putin Fisa medicala. Stiu ca se elibereaza dupa ce se anunta data inscrierii. Pentru aceasta facultate este nevoie de adeverinta de la medicul de familie cum necesita Faculatile de Politie si de Pompieri?
As vrea sa stiu daca si cei de la Arhivistica dispun de uniforma si daca platesc cazarea la Academie. Orice detaliu e binevenit :)

ok. Alte detalii despre cand se incepe completarea dosarului? pe site-ul Academiei am tot intrat, insa vreau alte detalii pe care nu le gasesc acolo
multumesc
am inteles, multumesc
Incerc de ceva timp sa gasesc informatii despre aceasta facultate, dar in zadar. Va rog sa imi spuneti si mie de unde se ia fisa medicala tip MAI, cand se face dosaru si cum se procedeaza? Unele persoane spun ca se merge la IPJ, altele spun ca la Arhivele Nationale. cine ma lumineaza si pe mine?
multumesc
am inteles, dar imi puteti spune si cum? ex: sunt agent si vreau sa devin ofiter! trebuie sa fac o facultate, gen cea de drept sau trebuie sa absolv Aacademia de Politie?
ma intereseaza sa stiu in ce conditii un agent de politie poate urca in grad...