avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Facultatea de Arhivistica din cadrul Academiei de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Facultatea de Arhivistica din cadrul Academiei de Politie

Incerc de ceva timp sa gasesc informatii despre aceasta facultate, dar in zadar. Va rog sa imi spuneti si mie de unde se ia fisa medicala tip MAI, cand se face dosaru si cum se procedeaza? Unele persoane spun ca se merge la IPJ, altele spun ca la Arhivele Nationale. cine ma lumineaza si pe mine?
multumesc
Fisa medicala tip MAI se obtine de la centrele medicale ale institutiei, la nivel central ori judetean.
Aici aveti detalii despre dosar:
[ link extern ]
ok. Alte detalii despre cand se incepe completarea dosarului? pe site-ul Academiei am tot intrat, insa vreau alte detalii pe care nu le gasesc acolo
multumesc
Dosarul puteti incepe sa il completati si de astazi, conform cerintelor si conditiilor mendionate pentru admitere, urmand sa il depuneti la data care va fi anuntata pentru sesiunea din 2013.
Fata de ce scrie pe site-ul Academiei, daca doriti si alte detalii trebuie sa specificati ce anume nelamuriri aveti.
Sper ca actele pentru dosar sa ramana aceleasi. O sa le fac pe toate, mai putin Fisa medicala. Stiu ca se elibereaza dupa ce se anunta data inscrierii. Pentru aceasta facultate este nevoie de adeverinta de la medicul de familie cum necesita Faculatile de Politie si de Pompieri?
As vrea sa stiu daca si cei de la Arhivistica dispun de uniforma si daca platesc cazarea la Academie. Orice detaliu e binevenit :)

1.Adeverinta de la medicul de familie nu este trecuta la cerintele pentru dosar.
2. 22 – 28.07.2013 perioada de inscriere a candidatilor si vizita medicala.
3.Din cate cunosc numai studentii la Facultatea de politie si Facultatea de pompieri au uniforme.
4. Cazarea se plateste la Academie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de scolarizare academia de politie anthynidiany anthynidiany Legea invatamantului precizeaza ca un student poate beneficia de finantare de la buget doar pentru un singur program de licenta, iar eu inainte de a fi student ... (vezi toată discuția)
Master criminalistica in bucuresti? ot20mat ot20mat ce mastere pe criminalistica pot urma in bucuresti? eventual chiar si curs postuniversitar.... dar strict pe aceasta specializare. si in 2009.. de fapt cat ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala pentru concurs angajare marinasimionescu marinasimionescu Buna seara, Am solicitat de la medicul de familie o adeverinta medicala pentru inscrierea la un concurs de angajare. In adeverinta eliberata s-a specificat ... (vezi toată discuția)