Nu sa făcut scris nici un partaj , decât amiabil între noi .Am avut doua apartamente din care ne-am înțeles care rămâne ,cu care și apoi prin notar sa făcut actul de proprietate pe numele fiecăruia .Pot la ora actuala printr-un avocat sa cer verificarea unor conturi secrete ?
Divorțul sa încheiat in Septembrie 2017 și Partajul l-am făcut pe cale amiabila .Recent am aflat ca avea la vremea respectiva bani in cont sustrași din realizările noastre , practic eu numesc un furt acest lucru ,sa sustragi bani in fiecare luna și sa depună într-un cont numai de el știut .Multumesc anticipat !
Buna seara ! Am bănuiala ca fostul soț ar deține bani in mai multe conturi la bănci înainte de a divorța , banii fiind obținuți din timpul căsniciei .Va întreb dacă eu am divorțat de respectivul pot sa aflu ce bani avea in cont la momentul respectiv ? Va mulțumesc
deci eu maine am termenul final de 30 de zile dar am inteles ca sotul sa razgandit si nu mai vrea sa divorteze .In privinta numelui atunci nu am discutat cu el nimic si am solicitat numele de fata dar el accepta sa port numele lui in continuare se mai poate rezolva eu fiind de acord cu divortul dar sa nu mai modific numele .va multumesc mult
va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Daca la un divort prin notar la termenul dat dupa 30 de zile una din parti se razgandeste mai se poate sau actul e deja finalizat si a doua intrebare daca la depunerea actelor sotia isi reia numele de fata ca asa sa stabilit atunci se mai poate modifica ca sa poarte numele de la casatorie deci sa isi pastreze numele actual ? va multumesc