Buna seara ! Am bănuiala ca fostul soț ar deține bani in mai multe conturi la bănci înainte de a divorța , banii fiind obținuți din timpul căsniciei .Va întreb dacă eu am divorțat de respectivul pot sa aflu ce bani avea in cont la momentul respectiv ? Va mulțumesc
Buna seara,
La momentul judecarii partajului solicitati ca instanta sa formuleze adrese catre bancile pe care le credeti si sa se ceata a se comunica ce sume avea in conturi respectivul.
Divorțul sa încheiat in Septembrie 2017 și Partajul l-am făcut pe cale amiabila .Recent am aflat ca avea la vremea respectiva bani in cont sustrași din realizările noastre , practic eu numesc un furt acest lucru ,sa sustragi bani in fiecare luna și sa depună într-un cont numai de el știut .Multumesc anticipat !
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ce ati scris in actul de partaj voluntar , ca nu mai aveti bunuri comune, nu mai aveti nimic de partajat si nici pretentii unul de la celalalt ?
Atunci, dificil de cerut partajul a unor depozite despre care nu stiti nimic si nici cum au fost constituite..
Vedeti ce este scris exact in actul de partaj, functie de asta, puteti face o plangere pt fals in declaratii.
Nu sa făcut scris nici un partaj , decât amiabil între noi .Am avut doua apartamente din care ne-am înțeles care rămâne ,cu care și apoi prin notar sa făcut actul de proprietate pe numele fiecăruia .Pot la ora actuala printr-un avocat sa cer verificarea unor conturi secrete ?
Divort/cale amiabila
iuli113
Buna ziua,
Am urmatoarea speta:
M-am casatorit anul trecut,anul acesta in luna mai mi-am cumparat impreuna cu sotia un apartament prin prima casa-valoare ... (vezi toată discuția)
Partaj
avena
va rog sa-mi elucidati urmatorul caz.am divortat insa pe perioada divortului pana ca acesta sa fie pronuntzat am contractat un apartament semnand ... (vezi toată discuția)