avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna seara ! Am bănuiala ca fostul soț ar deține bani in mai multe conturi la bănci înainte de a divorța , banii fiind obținuți din timpul căsniciei .Va întreb dacă eu am divorțat de respectivul pot sa aflu ce bani avea in cont la momentul respectiv ? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:45, 13 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
La momentul judecarii partajului solicitati ca instanta sa formuleze adrese catre bancile pe care le credeti si sa se ceata a se comunica ce sume avea in conturi respectivul.
Divorțul sa încheiat in Septembrie 2017 și Partajul l-am făcut pe cale amiabila .Recent am aflat ca avea la vremea respectiva bani in cont sustrași din realizările noastre , practic eu numesc un furt acest lucru ,sa sustragi bani in fiecare luna și sa depună într-un cont numai de el știut .Multumesc anticipat !
acest răspuns util
Ce ati scris in actul de partaj voluntar , ca nu mai aveti bunuri comune, nu mai aveti nimic de partajat si nici pretentii unul de la celalalt ?
Atunci, dificil de cerut partajul a unor depozite despre care nu stiti nimic si nici cum au fost constituite..
Vedeti ce este scris exact in actul de partaj, functie de asta, puteti face o plangere pt fals in declaratii.
Nu sa făcut scris nici un partaj , decât amiabil între noi .Am avut doua apartamente din care ne-am înțeles care rămâne ,cu care și apoi prin notar sa făcut actul de proprietate pe numele fiecăruia .Pot la ora actuala printr-un avocat sa cer verificarea unor conturi secrete ?
acest răspuns util
Prin ce act ati facut la notar... care cu care ramane ?

Raspunsul e nu. Adica la nivel oficial, datele astea nu se divulga.
Ultima modificare: Joi, 13 Iunie 2019
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Avem un copil de 10 ani și vrem sa divorțăm amiabil ... Brighi53 Brighi53 Buna ziua! Avem un copil de 10. ani și vrem sa divorțăm amiabil la notar, dar eu as vrea sa facem și partajul tot amiabil având de împărțit o casa și ... (vezi toată discuția)
Divort/cale amiabila iuli113 iuli113 Buna ziua, Am urmatoarea speta: M-am casatorit anul trecut,anul acesta in luna mai mi-am cumparat impreuna cu sotia un apartament prin prima casa-valoare ... (vezi toată discuția)
Partaj avena avena va rog sa-mi elucidati urmatorul caz.am divortat insa pe perioada divortului pana ca acesta sa fie pronuntzat am contractat un apartament semnand ... (vezi toată discuția)