avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Avem un copil de 10 ani și vrem sa divorțăm amiabil ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Avem un copil de 10 ani și vrem sa divorțăm amiabil ...

Buna ziua! Avem un copil de 10. ani și vrem sa divorțăm amiabil la notar, dar eu as vrea sa facem și partajul tot amiabil având de împărțit o casa și un apartament. Am cazut de acord să rămân eu cu casa și ea cu apartamentul care e luat cu credit ipotecar, dar soția spune ca nu se poate face schimbul pentru ca ea e in biroul de credit și nu se poate trece apartamentul pe numele ei, ca trebuie sa așteptăm până se vinde. Eu nu vreau sa mai aștept, ce pot face? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:09, 21 Aprilie 2022
Nimic.
În principal va trebuie acordul băncii creditoare, pentru a încheia partajul în condițiile stabilite de dvs.
Iar dacă soția nu îndeplinește condițiile pentru a prelua creditul singura, în privința apartamentului va trebui sa mai așteptați.
Ultima modificare: Luni, 8 Noiembrie 2021
raluk0207, utilizator
Și în condițiile acestea cine va plăti creditul, numai eu?
Îl achitați ca și pana acum
Păi ea a plecat cu copilul la părinții ei în alt oraș și nu mai vrea sa dea jumătate la rate. In aceste condiții eu ce pot face ca nu îmi permit să plăteasc de unul singur ratele?
sa o actionati in judecata pt partaj.

Alte discuții în legătură

Divort , partaj apartament cumpărat cu credit 1gabry 1gabry Daca eu am luat in credit de la banca cu sotia garant in timpul casniciei si am cumparat un apartament pe numele amundorora si nu a trecut decat un an de la ... (vezi toată discuția)
Partaj coproprietari (utilizatori) buna ziua! un prieten (bogdan) ... vitalsmart vitalsmart Partaj coproprietari (utilizatori) Buna ziua! Un prieten (Bogdan) a cumparat, impreuna cu prietena lui (Anca) , un apartament prin credit ipotecar. Cei ... (vezi toată discuția)
Divort cu intelegere, credit ipotecar AdrianaM AdrianaM Buna seara, am o intrebare, in ce masura poate o persoana care divorteaza si care a achizitionat un apartament in perioada casatoriei cu un credit ipotecar sa ... (vezi toată discuția)