Buna ziua ,
Ma confrunt cu o problema legata de inregistrarea firmei "IF" la ANAF
pe data de 07 . 03 am fost la ANAF ( Valenii de munte ) pentru inregitrarea IF-ului
si din cate am inteles ar trebuii sa primesc prin posta "ceva" nu stiu exact ce ! (daca nu primesc pana pe 25.03 trebuie sa platesc ceva )
asta pentu ca angajatii ANAF Valenii de Munte nu se obosesc sa explice ...
pana azi 03.21. nu am primit nimic.
Am citit ca trebuie sa ma duc sa ridic certificatul fiscal , daca nu gresesc ...
Daca ma poate lamuri cineva.... , Va Multumesc anticipat !
buna ziua. am o mica problema cu intrarea in vigoare a noului cod rutier, si anume varsta legala pentru cat. c ,c+e .18 ani impliniti dupa actualul cod , 21 dupa 19 ianuarie cand v-a intra in vigoare noul cod rutier.
eu am 19 ani , de curand (pana sa se anunte schimbarea codului rutier)am inceput scoala de sofer cat.b,c,c+e. am luat b-ul , am facut toate orele pentru categoriile c si c+e(bani platiti) ghinion , am picat c-ul . dupa 15 zile de asteptare ma pod duce la reprogramare pe 19 ianuarie (sambata,nu se lucreaza) deci pe 21 . nedumerirea mea este : ce se va intampla cu mine si cu ceilalti aflati in situatia mea ? mentionez: nici dna. comandant a drpciv prahova nu mi-a putut da un raspuns concret "vom vedea"#-o . Multumesc anticipat !