avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Eliberere certificat fiscal
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Eliberere certificat fiscal

Buna ziua ,
Ma confrunt cu o problema legata de inregistrarea firmei "IF" la ANAF
pe data de 07 . 03 am fost la ANAF ( Valenii de munte ) pentru inregitrarea IF-ului
si din cate am inteles ar trebuii sa primesc prin posta "ceva" nu stiu exact ce !
(daca nu primesc pana pe 25.03 trebuie sa platesc ceva )
asta pentu ca angajatii ANAF Valenii de Munte nu se obosesc sa explice ...
pana azi 03.21. nu am primit nimic.
Am citit ca trebuie sa ma duc sa ridic certificatul fiscal , daca nu gresesc ...
Daca ma poate lamuri cineva.... , Va Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Autoizolarea obligata Paula Anghel Paula Anghel Buna seara, In data de 12/03/2020 am plecat cu avionul din Budapesta Sore Franța Lyon, M-am întors in data de 15/03/2020 la ora 19:07 am trecut vama, m-am ... (vezi toată discuția)
Ro facturare se aplica in relatia b2b pentu livrari intracomunitare? Driha Driha RO FACTURARE se aplica in relatia B2B pentu livrari intracomunitare ? (vezi toată discuția)
Instiintare privind stingerea obligatiilor fiscale ilmir1 ilmir1 Astazi imi vine o \\"Instiintare privind stingerea obligatiilor fiscale\\". O varza de nedescris. Din platile facute in februarie pt luna ianuarie au stins ... (vezi toată discuția)