avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Instiintare privind stingerea obligatiilor fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Instiintare privind stingerea obligatiilor fiscale

Astazi imi vine o "Instiintare privind stingerea obligatiilor fiscale". O varza de nedescris. Din platile facute in februarie pt luna ianuarie au stins declaratiile depuse in martie. Nu inteleg nimic ce e acolo si nu stiu de ce e bulibaseala asta asta caci eu depun lunar declaratiile si a doua zi dupa validare fac platile la caseria ANAF. Trebuie sa ma duc la ANAF sa lamuresc lucrurile? Am fiecare declaratie cu chitanta de plata . De ci nu e nici o greseala.
Cel mai recent răspuns: ilmir1 , utilizator 06:01, 8 Mai 2015
Mergeti la ANAF si solicitati fisa sintetica pe platitor. Verificati inregistrarile din evidenta fiscala si cele din contabilitatea dvs.
Cititi acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...
o sa ma duc desi nu inteleg ordinea de stigere atita timp cit eu lunar dupa ce depun declaratiile ma duc si platesc exact suma declarata. Imi apare in instiintare ca din suma platita in 22 februarie in contul unic pt impozitul pe veniturile salariale au stins impozitul pe profit declarat in prin declaratia 101 depusa in 23 martie (pt 101 am facut si plata in 23 martie) nu e oare o greseala la ei?
Poate fi si la ei o gresala. Oricum, confruntarea balantei de verificare din contabilitatea dvs. cu fisa platitorului trebuie facuta.
da. S-a lamurit situatia. Se pare ca stingerea propriu zisa intre sumele declarate ca impozit pt veniturile salariale si banii propriu zisi se face doar trimestrial asa ca sistemul lor a vazut ca plata in excedent suma platita de mine in contul unic pt salariile din luna ianuarie si au stins din ea suma declarata de mine in martie prin declaratia 101. asa ca in instiintarea intocmita de ei la 2 aprilie apareau dezechilibrele aceste dar in cea redactata in 4 mai toate sumele erau inchise corect. cred ca m-am speriat degeaba
Ultima modificare: Vineri, 8 Mai 2015
ilmir1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere declaratia 101 irinuka2005 irinuka2005 Buna seara Ma puteti ajuta cu o informatie va rog?La decembrie se mai depune decl 100?Sau depun diresct 101?Pana la ce data se depune 101 si pana cand se ... (vezi toată discuția)
Instiintare privind stingerea creantelor fiscale - asociatie de proprietari Andreea_Ius Andreea_Ius Buna ziua, Mama mea este administrator de 3 luni pentru 2 scari de bloc. Luna trecuta a primit o \"Instiintare privind stingerea creantelor fiscale\" . ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi de catre anaf Endelus Endelus buna ziua, vineri am primit o instiintare din partea ANAF precum ca contul firmei de la trezorerie si conturile de la bancile comerciale au fost blocate ... (vezi toată discuția)