Buna seara, In data de 12/03/2020 am plecat cu avionul din Budapesta Sore Franța Lyon, M-am întors in data de 15/03/2020 la ora 19:07 am trecut vama, m-am uitat intenționat la ceas, am fost 4 persoane in microbuz toți veneam din lyon! Legea cu obligația autoizolarea obligatorie 14 zile intra in vigoare începând cu ora 21:00. In data de 18/03 după 3 zile ma sunat șeful de post exprimându-se exact așa: am inteles ca ai venit dun Franța, sa numai te afișezi și sa numai ieși din casa nici tu nici familia! După 3 zile au început sa ma apeleze poliția in fiecare seara începând cu ora 22:00( am poze și filmări cu camera de supraveghere) și sa se prezinte la mine. Nimeni nu ma întrebat dacă am
Pâine sau medicamente mai ales ca am 2 copii minori. Am încercat de fiecare data sa le explic dar in zadar. La ultimul control seara, agentul foarte amabil și-a dat seama Ca sunt foarte multe erori: 1 polițistul trebuia sa vina sa îmi ceara biletul de avion pentru a constata, 2 la ei in evidentă eram trecută ca venită in dara de 16/03/2020! Mi-a sugerat sa cer de la DSP adeverința dacă sunt trecută ca persoana autoizolata. Cea ce am și făcut, am primit răspuns “Nu figurați ca persoana Autoizolata la noi in evidentă!”. 14 zile mi-a fost foarte greu, fără sa pot ieși nici după pâine! Sa numai spun de copii și vecini care se fereau de noi. Va implor sa ma îndrumați și sa îmi Spune-ți ce și cum
Sa fac? Vreau ca cei vinovați sa plătească așa cum as fi plătit eu dacă greșeam. Va mulțumesc