Foarte succint raspunsul ,asteptam mai mult ,ma lovesc de acest PUZ care nu se poate obtine ,as vrea sa stiu ce sanse as avea daca actionez in instanta,multumesc !
Am construit o cladire fara sa astept sa am toate avizele din primarie,am primit amenda de la politia locala iar pe procesul verbal scria intrare in legalitate,la primarie ne.au cerut intai PUD pe urma PUZ s.a intarziat atat de mult cu semnaturile incat n.am mai putut sa facem nimic ca s.a modificat legea in constructii.Am bagat din nou un alt proiect,am platit toate taxele si cand s.a ajuns din nou la acel PUZ functionara s.a uitat si a vazut ca e construita casa,deci s.au pierdut iar toate avizele,am mers la arhitectul sef ne.a zis sa facem cerere de intrare in legalitate si dupa doua luni vine adresa ca nu se poate .Mai exista solutii?
Proiectul a fost depus in anul 2010 dar cum la noi birocratia e mare au tot pus piedici cred eu cei din primarie,ma face sa cred lucrul asta deoarece alaturi de aceasta am mai construt una cu acte in regula,vecinii mi-au trimis niste ziaristi de la buna ziua iasi,sa-mi verifice actele si daca am pastrat distanta intre acestiaAm inceput constuctia in speranta ca intre timp imi vor iesi si aprobarile, numai ca din nou m-au reclamat si am luat amenda in valoare de 100.mil,Am dat in judecata si mi s-a redus la 10.mil instanta considerand ca nu a fost cu rea credinta dovada fiind proiectul care se afla in primarie de ceva timp,as vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate sa intru in ,,legalitate,, mi s-a spus din primarie ca trebuie sa astept o derogare de la legea data in iunie 2011.
Am construit o casa incepand cu 5 mai 2012 fara a fi iest din primarie autorizatia de constructie, v-as ruga sa/mi spuneti cum as putea sa intru in legalitate.Autorizatia de constructie a fost depusa in primarie in anul 2010!