avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrare in legalitate constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrare in legalitate constructie fara autorizatie

Am construit o cladire fara sa astept sa am toate avizele din primarie,am primit amenda de la politia locala iar pe procesul verbal scria intrare in legalitate,la primarie ne.au cerut intai PUD pe urma PUZ s.a intarziat atat de mult cu semnaturile incat n.am mai putut sa facem nimic ca s.a modificat legea in constructii.Am bagat din nou un alt proiect,am platit toate taxele si cand s.a ajuns din nou la acel PUZ functionara s.a uitat si a vazut ca e construita casa,deci s.au pierdut iar toate avizele,am mers la arhitectul sef ne.a zis sa facem cerere de intrare in legalitate si dupa doua luni vine adresa ca nu se poate .Mai exista solutii?
Cel mai recent răspuns: mistica , utilizator 11:59, 29 Iunie 2015
Accesiune in instanta, insa se achita taxa judiciara de timbru si trebuie sa se faca expertiza pentru a demonstra ca sunt indeplinite toate conditiile de intrare in legalitate.
Foarte succint raspunsul ,asteptam mai mult ,ma lovesc de acest PUZ care nu se poate obtine ,as vrea sa stiu ce sanse as avea daca actionez in instanta,multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria obliga proprietarii sa realizeze imposibilul!!! Andrei Adam Andrei Adam Ce poti face cand primaria iti impune ca sa poti construi o casa sa faci un PUZ pe o zona de mai multe hectare, in care se afla zeci de proprietari, cu ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal LarisaBuse LarisaBuse Buna seara! Am nevoie de putin ajutor, va rog frumos! Eu am facut cadastrul la casa din nou, deoarece de la primarie,acum multi ani am primit doar planul de ... (vezi toată discuția)
Lămurire demolare clădire societate de pe terenul primăriei deedee156 deedee156 Firma infiintata in 1991 pe terenul primariei ,sediul social cu activitate la aceeasi adresa(terenul primariei),luna de luna,an de an s-a platit taxa pe teren ... (vezi toată discuția)