avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lămurire demolare clădire societate de pe terenul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lămurire demolare clădire societate de pe terenul primăriei

Firma infiintata in 1991 pe terenul primariei ,sediul social cu activitate la aceeasi adresa(terenul primariei),luna de luna,an de an s-a platit taxa pe teren ,plus impozitul pe cladire(proprietatea firmei).
Poate sa demoleze constructia primaria fiind si sediul social la aceeasi adresa?
Cel mai recent răspuns: deedee156 , utilizator 09:30, 20 Noiembrie 2018
Buna ziua,
E terenul lor.
Cu ce aprobare ati construit acolo?
Daca v-a dat aprobare scrisa atunci va puteti judeca cu ei daca a fost un acord verbal .... atunci ...
S-a construit cu autorizatie de construire,cu toate avizele si paraavizele,inclusiv PUZ,PUD, deci,totul legal.
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2018
deedee156, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire pe teren ingust - front stadal 11ml wai wai Buna ziua, Rog a fi consiliat, daca este posibil, in urmatoarea speta: - sunt in faza cumpararii unui teren cu urmatoarele caracteristici: 300 mp, front ... (vezi toată discuția)
Racordare la utilități casa fără autorizatie ContSters424337 ContSters424337 Bună ziua. Mă confrunt cu o problema destul de des întâlnită însă momentan sunt fără rezolvare. Am construit o casa fără autorizație de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o speta mai rar intalnita si mai ales pentru cei ce ... marcel.damaschin marcel.damaschin Buna ziua. O speta mai rar intalnita si mai ales pentru cei ce s-au lovit de urbanism. Am obtinut o autorizatie de demolare pentru o cladire, cu proiect, ... (vezi toată discuția)