Buna ziua, sunt administratorul unei firme și sotul meu este administratorul altei firme, eu vreau sa renunț la firma mea și să i.o dau lui. El poate detine mai multe firme?
Și cum procedez ca sa scap de firma, mulțumesc
am sa va explic de la inceput cum stau lucrurile ,apartamentul a fost a bunicilor mei dar in care a locuit unchiul meu adica fiul lor.Primul care a murit a fost bunicul meu dupa care nu s-a facut nici-o succesiune,apoi a murit matusa mea fiica bunicilor,dupa aceea a murit si mama mea iar dupa doi ani a murit si bunica.Acum am ramaseu cu sora mea si unchiul meu care vrea sa vanda acest apartament si zice el ca a dezbatut aceasta succesiune dar nu stiu cum ptr ca eu si sora mea eram plecate in strainatate si nu stiu de unde a facut rost de actele noastre si cum s-a facut aceasta succesiune fara noi de fata.Acum el ne pistoneaza sa mergem sa semnam aceste acte de mostenitor ca el sa poata sa vanda,si apoi mi-a spus ca apart.acesta s-a evaluat la 30000 euro din care mie si surorii mele ne revin cata 1500 de euro si nu inteleg de aceasta suma ,aici vin si va intreb pe d-tra daca este corecta aceasta succesiune si aceasta imparteala si daca asa este corect sa se imparta o mostenire intre un unchi si doua nepoate.Acest apartament a fost cumparat de tatal meu care este si acum in viata ,dar cand l-a platit el traia si bunica si mama mea si unchiul meu stie asta si tot ei au locuit acolo si acum vrea doar sa ne dea 1500 euro e corect asa? astept raspuns si va multumesc.
nu,nu s-a facut nimic si sora mamei nu are copii.apartamentul a fost a bunicii mele,iar acum unchiul meu vrea sa il vanda si succesiunea s-a facut dar fara noi si fara actele noastre ptr ca eram plecate in afara si acum cand am venit in tara ne cheama sa semnam certificatele acelea ,dar nu cred ca asta este imparteala corecta dupa cate stiu eu se face jumate -jumate adica jumate unchiul si jumate noi doua surori nu cumva este asa??? de asta vreau sa ma informez bine la d-voastra ca sa stiu ce se intampla si cum se face.multumesc
Tatal meu cel care a platit apartartamentu traieste dar nu am stat noi in apart ci unchiul meu .Dar apartamentul a fost a bunicii mele in cara a stat pana acum unchiul meu, dar acum s-a hotarat sa=l vanda si ma cheama sa semnez certificatul de mostenitor dar eu nu vreau deocamdata pana nu ma informez bine ca sa nu fiu pacalita dar eu mai am si o sora si de asta am vrut sa va intreb cam cum se imparte aceasta mostenire ca sa nu fim pacalite de unchiul meu.Ei spun ca asa e legea mama mea daca traia primea jumate dar ptr faptul ca numai este in viata nici ea nici sora ei am ramas noi doua fete ale ei si unchiul si ne zice el ca noua ne revine o optime adica 1500 euro pentru ca noi suntem nepoate de gradul doi ,este normal sa fie asa?
multumesc.
Buna ziua,ma numesc Andreea si as vrea sa-mi spuneti si mie ce drept imi revine dintr-o mostenire lasata de bunica mea.Este un apartament cu 4 camere care este evaluat la 30000 euro .Bunica mea avea 3 copii din care numai unul mai este in viata si au ramas si doua nepoate de la fiica acesteia.Unchiul meu mi-a spus ca din aceasta suma noua ca nepoate ne revine o optime iar lui restul,adica noua cate 1500 euro.Dar acest apartament a fost cumparat de tatal meu dar dovada cumpararii s-a facut la mana nu in fata unui notar.as vrea sa stiu cum s-a calculat acesti bani de noua ca nepoate ne revine doar acesti bani ,adica 1500 euro din cei 30000 euro.Va multumesc .