avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1257 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Despre renuntare la firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Despre renuntare la firma

Buna ziua, sunt administratorul unei firme și sotul meu este administratorul altei firme, eu vreau sa renunț la firma mea și să i.o dau lui. El poate detine mai multe firme?
Și cum procedez ca sa scap de firma, mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: itescu , utilizator 15:25, 10 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac pt a renunta la fctia de administrator, daca nu am acordul asociatului? nicolle09 nicolle09 Buna ziua, vreau sa renunt la fctia de administrator pe care o detin intr-o firma( unde sunt si asociat 50%)!! Asociatul meu nu este de acord , dar eu vreau ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , sunt beneficiarul unui apartament în urma unui ... iulianma1 iulianma1 Bună ziua , Sunt beneficiarul unui apartament în urma unui act de donație . Deci , sunt donatar . Doresc să renunț la această donație . Eu , ca și ... (vezi toată discuția)
Permis de ședere rude gradul 1 Constanta27 Constanta27 Buna ziua, eu sunt luată în spațiu de soțul meu in casa pe care o deține cs urmare a moștenirii, pentru a avea aceeași adresă. Dacă vreau să îi fac ... (vezi toată discuția)