avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... permis de ședere rude gradul 1
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

permis de ședere rude gradul 1

Buna ziua, eu sunt luată în spațiu de soțul meu in casa pe care o deține cs urmare a moștenirii, pentru a avea aceeași adresă. Dacă vreau să îi fac permis de ședere pentru mama mea , cetateana altei tari non UE, cum ar trebui sa procedez? o poate lua soțul si pe ea in spatiu sau trebuie să dețin eu un imobil ? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cetateni non-eu RRosca RRosca Buna ziua, un cetatean non-EU, [b]casatorit[/b] cu un cetatean roman, dar fara carte de rezident (doar cu permis de sedere temporara valid, eliberat pt. ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Viza dawoodyad dawoodyad sunt casatorita de 2 ani cu cetatean pakistanez in cipru am deja certificatul de casatorie din romania si el detine carte de rezidenta pana in 2013.sa ... (vezi toată discuția)