Buna ziua , locuiesc intr-un camin care acum cativa ani a fost un camin pentru muncitorii unei uzine mecanice . Cu , curentul electric suntem legati de acea uzina . Deoarece sunt multi restantieri la plata ( inclusiv eu ) :)) , maine au spus ca o sa opreasca curentul la restantieri . Sa opreasca curentul au tot dreptul , dar nu cumva eu trebuia sa primesc si o instiintare? Au pus doar o amarata de foaie la intrarea in bloc pe un perete , pe care dabea am apucat sa o vad ...
Acel " cineva " sunt defapt ... cativa vecini ... :)) ( 6 persoane ) Firma care le-au pus nu mai stiu exact cum se numea , oricum nu era Distrigaz ... eu vreau sa stiu defapt doar daca este legal ca niste tevi sa treaca pe langa usi , tinand cont ca pe un etaj sunt 16 camere , deoarece cum am specificat si mai sus , este vorba de un camin ... Mi se pare destul de ciudat ca niste tevi de gaze sa fie amplasate intr-un spatiu inchis ... :-??
Locuiesc intr-un camin de nefamilisti cu 2 scari . Cineva si-a tras conducta de gaze pe casa scarii. Din aceasta conducta s-a tras pe fiecare nivel prin interior , pe hol , o teava , este legal ?