avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tevile de gaze in interiorul blocului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tevile de gaze in interiorul blocului

Locuiesc intr-un camin de nefamilisti cu 2 scari . Cineva si-a tras conducta de gaze pe casa scarii. Din aceasta conducta s-a tras pe fiecare nivel prin interior , pe hol , o teava , este legal ?
Cel mai recent răspuns: NewStyle , utilizator 14:27, 10 Ianuarie 2013
Nu ati precizat cine este acel "cineva"
Legal autoritatea si competenta executarii de interventii asupra instalatiilor de gaze din imobile apartine strict furnizorului de gaze ,care la finalul lucrarii elibereaza proces verbal receptie si garantiae
Executarea de lucrari se poate face de orice firma autorizata in acest sens, pe baza unui proiect avizat de furnizorul de gaze. Daca lucrarile s-au efectuat de o firma autorizata, pe baza unui proiect avizat de furnizorul de gaze e perfect legal
Acel " cineva " sunt defapt ... cativa vecini ... :)) ( 6 persoane ) Firma care le-au pus nu mai stiu exact cum se numea , oricum nu era Distrigaz ... eu vreau sa stiu defapt doar daca este legal ca niste tevi sa treaca pe langa usi , tinand cont ca pe un etaj sunt 16 camere , deoarece cum am specificat si mai sus , este vorba de un camin ... Mi se pare destul de ciudat ca niste tevi de gaze sa fie amplasate intr-un spatiu inchis ... :-??
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2013
NewStyle, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava gaz pe peretele apartamentului meu margot80 margot80 Buna ziua! Locuiesc intr-o curte comuna, in prima cladire, la parter. Bransamentul la gaz a fost facut in 1991 pentru cladirea A (in care locuiesc la parter) ... (vezi toată discuția)
Aprobare conducta gaze, pt centrală de apartament la etaj 10,pe scara bloc oarba david margareta david margareta Buna ziua! Ca președinte de asociatie de proprietari mi s-a cerut semnătura pt montarea unei conducte de distribuire a gazelor pe părțile comune ale ... (vezi toată discuția)
Centrala de apartament lia19 lia19 Matusa mea locuieste intr-un boc cu zece nivele.Un nou proprietar si-a facut centrala de apartament.A coborat teava de la etajul patru pana la parter.Intrarea ... (vezi toată discuția)