avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Activitate gheorghe1978

Activitate gheorghe1978

Buna ziua,

am participat la o licitatie in urma careia am fost desemnat adjudecatarul unui imobil; pentru ca in extrasul de carte funciara sa apara numele meu trebuie sa fac dovada platii a 3% din val. imobilului adjudecat (impozit pe venit); va rog sa-mi spuneti daca exista vreo posibilitate de a evita acest impozit caci eu am preluat acest imobil liber de sarcini si nu vad de ce ar trebui sa-l achit.Va multumesc,
Răspuns la discuția Probleme cu vecinii
eu inteleg ca este responsabil fiecare pentru ingrijirea spatiilor comune si bunul mers al lucrurilor in imobil dar daca el este pensionar si la 8 dimineata spala scara (zilnic) iar eu sunt de luni pana sambata la munca 10 ore cum sa fac???? am propus varianta femeii e serviciu dar nu accepta pe motiv ca nu face bine curatenie!!! Un pensionar dispune altfel de timp, clar! Este o hartuire continua , careia nu-i vad sensul, dar pentru mine este stresant ca dupa 10 ore de munca sa ma agaseze zilnic; as mai avea o intrebare, va rog: imi tot zice ca imi face reclamatie la politie/primarie ca nu particip la curatarea de zapada a curtii si parcarii; este posibil sa fiu amendat???
Buna ziua, vreau sa va prezint pe scurt o situatie dificila ptr mine; detin un apartament intr-un imobil nou cu 10 apartamente, doar 2 locuite, fara sa existe asociatie de proprietari. Am un vecin care face legea in acest bloc! De fiecare data cand ne intalnim acesta imi reproseaza ca nu fac curat pe scara blocului, ca nu ma ingrijesc de gradina, ca nu inchid usa la intrarea in bloc, ca parcam in afara locului de parcare arondat ...ma ameninta ca va incuia usa la intrarea in bloc si vom sta pe-afara...Stiu, o sa ziceti ca trebuie sa contribuim la curatenia in imobil dar varianta cu femeia de servici nu a agreat-o pe motiv ca nu face bine curat...eu nu am timp pentru ca lucrez 12 ore/zi!!!!!! Pur si simplu ma hartuieste zilnic! Martori? Nu exista caci suntem doar doua familii care locuim acolo!! Cale amiabila? Nu se mai poate!! Imi bate in geam (lociesc la parter) si-mi reproseaza zilnic ceva!Va rog sa-mi spuneti daca as rezolva ceva cu o plangere la politie caci locuiesc de 1 an si nu mai rezist, mie frica si sa mai ajung acasa!!