avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Imobil licitat, adjudecatar bun de plata
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Imobil licitat, adjudecatar bun de plata

Buna ziua,

am participat la o licitatie in urma careia am fost desemnat adjudecatarul unui imobil; pentru ca in extrasul de carte funciara sa apara numele meu trebuie sa fac dovada platii a 3% din val. imobilului adjudecat (impozit pe venit); va rog sa-mi spuneti daca exista vreo posibilitate de a evita acest impozit caci eu am preluat acest imobil liber de sarcini si nu vad de ce ar trebui sa-l achit.Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: danson , utilizator 16:03, 31 Martie 2014
Probabil dv faceti referire la impozitul aferent transfer drept de proprietate
in aceasi situatie sunt si eu ce-i de facut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii adjudecant ariaint ariaint Intentionam sa participam la o licitatie in situatia urmatoare Creditoare Banca Debitor: o societate comerciala , creanta din titlu 4 mil EUR Garant: ... (vezi toată discuția)
Apartament executat - plata impozit la intabulare dtztz dtztz Buna seara. Am dobandit un apartament la licitatie. In Actul de Adjudecare la un paragraf scrie \\" Prezentul act constituie [b]act de proprietate pt ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare laurentiu123456 laurentiu123456 Buna ziua , Am cumparat un imobil executat prin licitatie publica , am platit pretul integral ,mi sa eliberat cat si actul de adjudecare de catre BEJ ,iar ... (vezi toată discuția)