Buna ziua! As dori sa stiu ce sanse sunt sa castig un proces pentru niste drepturi salariale restante pe drepturi de autor. Situatia este destul de complicata. Am deschis un proces impreuna cu alti 60 de colegi aflati in aceeasi situatie, firma a fost bagat in faliment ilegal, instanta a decis ca procedura nu a ofst corecta si a decis sa revoce falimentul si sa treaca firma in insolventa. Decizia este definitiva. Acum au inceput sa se dea din bani dar doar pentru cei care aveau carte de munca. Bun si noi ceilalti, care am platiti la stat impozit si sanatate si pensie pe DDA, de ce nu avem dreptul sa ne primim restantele salariale inapoi? Asa ca vreau sa deschis un porces separat, individual. Daca puteti va rog sa imi recomandati si un avocat specializat pe astfel de spete. Multumesc anticipat!
As vrea sa stiu care este nivelul maxim de penalizare a unui angajat (cu exceptia desfacerii constractului de munca) pentru un contract de drepturi de autor. Multumesc
Buna ziua. Am o mare nedumerire... ce se poate intampla daca refuz sa platesc sanatatea din urma, in conditiile in care lucrez cu drepturi de autor. Am primit acasa o somatie de la fisc sa imi platesc din urma, din 2009 si pana in 2012 in mai, in conditiile in care din 2009 si pana in iulie 2010 am avut drepturi de autor, din noiembrie 2010 am avut carte de munca pana in septembrie 2011 si din septembrie 2011 am avut si carte de munca si drepturi de autor. Iar din februarie 2012 si pana in mai 2012 nu am mai avut niciun fel de contract. Ce trebuie sa fac sa ii lamuresc pe cei de la fisc ca perioada de plata semnalata de ei, respectiv 2009- mai 2012 este una gresita. Multumesc! :stunned: