F11 a scris:
Discutati cu sotia sa nu mai accepte serviciile acestui conducator auto, cred ca e mai simplu nu? De copil nu se poate pune problema pentru ca in cazul lui ambii parinti decid cu privire la sanatatea, educatia si altele ce decurg din exercitarea autoritatii parintesti.
Pe de alta parte dumneavoastra doriti sa privati un om de dreptul de a mai conduce doar pe presupuneri. Subiectul unui accident vascular poate fi orice persoana fizica la orice varsta.
Nu, nu este mai simplu deoarece sotia nu constientizeaza pe deplin gravitatea situatiei, chiar daca verbal este de acord cu mine. Asa cum am afirmat mai devreme, relatiile mele cu ruda respectiva nu sunt cele mai bune. Asta nu ma face sa-mi doresc sa privez pe cineva de un drept, daca acea persoana chiar are un drept legal in aceasta speta. Sunt ingrijorat si nu doresc sa fac nimanui niciun rau. Nu sunt genul care se panica de "drobul de sare" dar problemele medicale sunt reale.
Sunt la curent ca un accident vascular nu este singular in momentul in care acesta sa produs. E ca la cutremur, intotdeauna are cel putin o replica. Aceasta poate fi minora sau nu. Faptul ca este o persoana hipertensiva si trecuta bine de prima tinerete nu face decat sa-mi sporeasca ingrijorarea.
Doresc doar sa stiu ca am facut tot ce puteam face pentru a-mi proteja familia.
Multumesc!