Am insa urmatoarea intrebare la dumneavoastra :in varianta in care (fiind vorba de a doua licitatie) se achizitioneaza imobilul cum pot impiedica evacuarea : contestatie la procesul verbal de achizitie , pretul sau contest actul de adjudecare in sine ? Deasemenea , se poate aduce in discutie si faptul ca in imobil este sediul social al unei firme ?Mentionez ca mai sunt deja doua contestatii la executare pe rol , la care nu am reusit sa obtin suspendarea provizorie a executarii (din cauza avocatului , care nu a depus in termen actul solicitat de instanta ).Poate reusiti sa imi raspundeti si mie cat mai detaliat .Multumesc mult
Am initiat contestatie la executare .Am facut o cerere de suspendare provizorie a executarii , la care am achitat cautiunea de 10%, care mi s-a respins din cauza faptului ca avocatul nu a depus documentele care arata cat era creanta .S-a judecat contestatia la executare , in cadrul ei s-a facut o noua cerere de suspenadare care a fost respinsa ca neintemeiata iar hotararea instantei a fost impotriva admiterii contestatiei la executare .Am depus cerere de restituire cautiune in dosarul cererii de suspendare provizorie .Intrebarea este mi se aproba aceasta cerere sau nu ?