avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare recurs

Buna seara ,

Am si eu , o intrebare si anume , decizia de la recurs conform codului vechi de procedura civila se mai anunta partilor la domiciliu sau nu ?

Multumesc mult ,

Dana
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 22:24, 9 Mai 2014
Buna seara,

Orice hotarare se comunica partilor, indiferent dupa care cod e data, deci si hotararea data in recurs.

Succes,

Stimat forumist,

Decizia pronunțată în recurs, conform codului vechi de procedura civilă, nu se comunică părților.

Se comunică exclusiv hotărârile atacabile pe cale ordinară de atac.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand ramane definitiva o hotarare judecatoreasca? alexionut alexionut Sal! Spuneti-mi si mie va rog,cand ramane definitiva o hotarare judecatoreasca-la cate zile dupa pronuntare?? (vezi toată discuția)
Proceduri cedo marinica71 marinica71 am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)
Abtinerea si si recuzare FRD FRD Pot face cerere de recuzare la CAB impotriva unei judecatoare ce face parte din completul de a solutioana o cerere de revizuire pe motivul ca sotul acesteia a ... (vezi toată discuția)