Bună ziua!
Va mulțumesc tuturor pentru răspuns.Am cerut informații în scris Președintelui Asociației am primit un răspuns dar tot nu m-am lămurit.Iata răspunsul..."suma reclamata de dv. este conform cu Legea 196/2018.Rubrica de Impozit se refera la taxele plătite pentru salariile angajaților Asociației bloc...toți angajații lucrează cu forme legale.In anexa OP corespunzător lunii august și plătite prin...banca.Repartizarea se face prin cota indiviza.In cazul în care nu sunteți mulțumită,va rog sa va adresați Politia Locala...Primărie sector..."
Eu nu am inteles ce este cu aceasta rubrica de Impozit, separata.Ma poate lămuri cineva,este corect și legal sa plătesc aceasta suma?.Va mulțumesc!
Mulțumesc pentru răspuns.Am primit intre timp și răspuns de la președintele asociației:"rubrica de Impozit se refera la taxele plătite pentru salariile angajaților asociației ".Ce nu înțeleg este faptul că deși există o rubrica pentru Salarii,mai exista alta și pentru Impozit separat iar cuantumul sumelor retinute sunt apropiate ca valoare.Impozitul nu este inclus în suma ce reprezinta salariile?.(dacă la Salarii se plătește 60 lei,atunci la Impozit ce se plătește cu 62 lei?)
Este corect să se retina aceasta suma sub titlul de Impozit?
Bună seara!
Adresez o întrebare și rog un răspuns.Poate asociatia de locatari sa perceapă o taxa, separata de salarii cu titlul de impozit de la locatari?
În legea 196/2018,nu am găsit la art.75 sau 85,nici o cheltuiala administrativa cu titlul de impozit.Este legal sa se plătească aceasta taxa de către locatari?Dacă da,în baza cărui temei legal?
Va mulțumesc frumos!
Bună ziua!
Va rog un răspuns pentru pensionare,în următoarea situație:bărbat,născut în decembrie 1969, cu 30 de ani vechime din care 10 ani în grupa 1,cind are dreptul la pensionare limita de virsta(bănuiesc ca pentru pensia anticipata nu îndeplinește condițiile de stagiu)?
Va mulțumesc anticipat,celor care ma puteți ajuta!
La nr.de telefon nu răspunde nimeni "este invalid".Mulțumesc!
Bună ziua!
Va rog frumos,poate știe cineva unde pot găsi arhiva Fabricii de bere Martens.Galati?Va mulțumesc mult!
Buna seara! Va rog sa ma lămuriri în următoarea problemă legată de pensionare: Iulie,1963, an nastere,femeie se poate pensiona la limita de vîrstă in Ianuarie 2026 la 62 de ani si 6 luni(conform L263/anexa 5).Dacă persoana locuieste de 30 de ani într-o zonă defavorizată (Calarasi)poate ieși la pensie cu 2 ani mai devreme conform legii 161/2022 art.65,al.5,adică în Ianuarie 2024,chiar dacă nu are stagiul complet de cotizare?Va multumesc anticipat tuturor care ma puteti ajuta!
Persoana in cauza a primit doar o înștiințare precum ca nu are drept de pensionare.Este suficientă această înștiințare,ca sa dovedească ca a depus ad. originale? Multumesc frumos pt raspuns!