avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate iasdei

Activitate iasdei

daca sunt persoana autorizata la registru comertului ca si obiect de activitate agricola cu este corect sa fiu inpus conform ord 44 in nsistem real sau la norma de venit dupa art.71 codul fiscal ?
am poprit contul persoonal in urma unei neplatii de credit firma in acel cont imi intra lunar ingrijire copil pana la doi ani si mi intrat o suma de la API conform HG nr. 897/2012 - schema "Ajutoare de minimis pentru compensarea efectelor fenomenului de seceta manifestat in anul agricol 2011-2012 asupra culturilor agricole" care se acorda in agricultura in valoare de 850 ron suma pe care banca mia blocato chiar daca le-am comunicat de unde provin bani din cate stiu sumele cu destinatie speciala nu se executa silit sa dori sa stiu ce pot sa fac sa-mi recuperez bani cui sa ma adresez . va multumesc anticipat TEODORA

Răspuns la discuția executare silita
clautugui a scris:

Doar daca va cere declaratie in scris. Legea prevede posibilitatea asta, dar rar se pune in practica. Executorul afla aceste informatii de la institutiile statului.

buna seara. as mai dori sa va mai intreb si contracost ce trebuie sa fac cum trebuie sa contest executarea daca am vreo sansa
[editat citat]

as dori sa va intreb trebuie sa comunic executorului daca am bunuri sau nu
da ,aveam calitatea de garanti
as dori sa mai intreb, trebuie sa comunic executorului ca nu avem bunuri urmaribile ?
in anul 2008 am luat un credit pe firma unde am semnat un bilet la ordin in alb ,firma noi am cesionato in anul 2010 luna aprilie unde noul asociat unic se obliga sa plateasca creditul la banca dar banca nu il acorda pe numele lui doar daca noi ramanem giranti lucru pe care noi nu l-am acceptat . La data cesionari firma a fost cu ratele la zi .Acum dupa atata timp am fost executati silit ni s-au poprit conturile personale cu data de 04.02.2013 .nu avem bunuri pe numele nostru stau in casa mamei mele cu sotul si cei 2 copii intrebarea mea este o poate afecta pe mama acest lucru poate sa ii execute casa ,poate sa vina executarul in casa ?