avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita sume cu destinatie speciala
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita sume cu destinatie speciala

am poprit contul persoonal in urma unei neplatii de credit firma in acel cont imi intra lunar ingrijire copil pana la doi ani si mi intrat o suma de la API conform HG nr. 897/2012 - schema "Ajutoare de minimis pentru compensarea efectelor fenomenului de seceta manifestat in anul agricol 2011-2012 asupra culturilor agricole" care se acorda in agricultura in valoare de 850 ron suma pe care banca mia blocato chiar daca le-am comunicat de unde provin bani din cate stiu sumele cu destinatie speciala nu se executa silit sa dori sa stiu ce pot sa fac sa-mi recuperez bani cui sa ma adresez . va multumesc anticipat TEODORA

Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:11, 7 Mai 2013
Acele sume de bani sunt urmaribile silit, pe vecfhiul cod de procedura civila si neurmaribile pe actualul cod. Daca executarea silita a inceput ulterior datei de 15.02.2013 aveti dreptate, altfel, nu aveti dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se da 1 mil. de lei din cauza secetei ? Pilu Pilu Buna ziua, am auzit acuma ca se de la APIA 100 lei (sau cate 100 lei de hectar), proprietarilor de terenuri agricole, din cauza secetei care a fost. Daca stie ... (vezi toată discuția)
Ajutoare nerambursabile pentru fermierii afectati de seceta! Daniela Bolog Daniela Bolog COMUNICAT DE PRESÃ Hotărârea privind aprobarea schemei “Ajutoare de minimis pentru compensarea efectelor fenomenului de secetă manifestat în anul ... (vezi toată discuția)
Ajutoare de minimis pentru infiintarea culturilor agricole in toamna anului 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog 4 mai 2012 Pentru a asigura demararea in conditii optime a campaniei agricole din toamna, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a elaborat proiectul ... (vezi toată discuția)