avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Se da 1 mil. de lei din cauza secetei ?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Se da 1 mil. de lei din cauza secetei ?

Buna ziua, am auzit acuma ca se de la APIA 100 lei (sau cate 100 lei de hectar), proprietarilor de terenuri agricole, din cauza secetei care a fost. Daca stie cineva ceva as ruga sa ma lamureasca, eventual actul normativ care prevede acest lucru, termenul pana la care se da ?. Multumesc mult si va doresc toate cele bune.
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 15:38, 12 Octombrie 2012
Actul normativ este Hotararea Guvernului nr. 897/2012 privind schema "Ajutoare de minimis pentru compensarea efectelor fenomenului de seceta manifestat in anul agricol 2011-2012 asupra culturilor agricole"
www.avocatnet.ro/content/art...

Insa trebuie sa va grabiti pentru ca termenul limita este 15 octombrie, adica luni insa din fericire se va lucra si in weekend:
[ link extern ]

Succes!
Multumesc frumos pentru operativitate si promptitudine si va doresc numai bine =D>:hugall::kissing:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita sume cu destinatie speciala iasdei iasdei am poprit contul persoonal in urma unei neplatii de credit firma in acel cont imi intra lunar ingrijire copil pana la doi ani si mi intrat o suma de la API ... (vezi toată discuția)
Ajutoare nerambursabile pentru fermierii afectati de seceta! Daniela Bolog Daniela Bolog COMUNICAT DE PRESÃ Hotărârea privind aprobarea schemei “Ajutoare de minimis pentru compensarea efectelor fenomenului de secetă manifestat în anul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contabila - ajutor pentru seceta 2012 ADIAHN ADIAHN Buna ziua, cum se inregistreaza corect in contabilitate ajutoarele perimite de agricultorii afectati de seceta in anul 2012? Suma primita de 100 ron/hectar ... (vezi toată discuția)