avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

in anul 2008 am luat un credit pe firma unde am semnat un bilet la ordin in alb ,firma noi am cesionato in anul 2010 luna aprilie unde noul asociat unic se obliga sa plateasca creditul la banca dar banca nu il acorda pe numele lui doar daca noi ramanem giranti lucru pe care noi nu l-am acceptat . La data cesionari firma a fost cu ratele la zi .Acum dupa atata timp am fost executati silit ni s-au poprit conturile personale cu data de 04.02.2013 .nu avem bunuri pe numele nostru stau in casa mamei mele cu sotul si cei 2 copii intrebarea mea este o poate afecta pe mama acest lucru poate sa ii execute casa ,poate sa vina executarul in casa ?
Cel mai recent răspuns: iasdei , utilizator 21:30, 10 Februarie 2013
Buna seara. Daca locuinta este pe numele mamei, ea nu poate fi executata sub nicio forma. Conturile personale de ce au fost blocate? Aveati calitatea de garanti la creditul contractat de societate?
da ,aveam calitatea de garanti
as dori sa mai intreb, trebuie sa comunic executorului ca nu avem bunuri urmaribile ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Februarie 2013
gi-jane2, moderator
[editat citat]

as dori sa va intreb trebuie sa comunic executorului daca am bunuri sau nu
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Februarie 2013
gi-jane2, moderator
Doar daca va cere declaratie in scris. Legea prevede posibilitatea asta, dar rar se pune in practica. Executorul afla aceste informatii de la institutiile statului.
clautugui a scris:

Doar daca va cere declaratie in scris. Legea prevede posibilitatea asta, dar rar se pune in practica. Executorul afla aceste informatii de la institutiile statului.

buna seara. as mai dori sa va mai intreb si contracost ce trebuie sa fac cum trebuie sa contest executarea daca am vreo sansa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant la ananghie amalasunda amalasunda Va salut! Un bun prieten si-a girat in 2005 fosta sotie care a luat un credit de nevoi personale de la o banca. Garantia, conform contractului \"inseamna ... (vezi toată discuția)
Executare silita, plus credit bancar norocel73 norocel73 in urma cu ceva timp un var de al meu a luat un credit bancar garantat cu ipoteca. Ulterior, bazandu-se pe buna intentie a unei firme la care lucra, a avalizat ... (vezi toată discuția)
O intrebare eremia 12 eremia 12 Buna asa vrea si eu sa stiu am un credit de nevoi personale fara garantii sau giranti ,de 7 luni am ramas somer si inca nu mi-am gasit de lucru si nemai avind ... (vezi toată discuția)