Bună ziua,
Dacă copilul a făcut 18 ani și pensia alimentară a fost sistată de către Casa de Pensii (cel care o plătea este pensionar pe caz de boală) cu mențiunea că, copilul în decursul unor ani a fost plecat din țară, iar studiile de acolo nu i-au echivalat aici, acum fiind în clasa a XI-a, această pensie trebuie plătită în continuare din proprie inițiativă sau se așteaptă o hotărâre judecătorească?Menționez că perioada cât a fost plecat, plătitorul nu a cunoscut acest lucru .
S-au recoltat și probe biologice la Mina Minovici,la intervalele prestabilite de lege și le-am achitat urmând ca rezultatul să fie trimis ulterior organului de poliție .Deci nu m-am sustras ,dar am refuzat semnarea procesului verbal !
În ian.2006 am fost oprit de agenții de la circ. pe un drum din capitală fiind testat cu alcooltestul.Rezultatul a fost pozitiv,mi s-a ridicat permisul și de atunci n-am mai aflat nimic despre el,până azi când am fost chemat la procuratură printr-o citație ca învinuit în Dosar penal,Deci după 7 ani!
Eu sunt handicapat locomotoriu ,având certificat în acest sens și suferin de mai multe boli cronice,deci deplasarea de la 300km către București,acolo s-a întâmplat fapta,îmi este imposibilă,așadar care sunt căile prin care să mă fac înțeles?
Vă mulțumesc anticipat !