În ian.2006 am fost oprit de agenții de la circ. pe un drum din capitală fiind testat cu alcooltestul.Rezultatul a fost pozitiv,mi s-a ridicat permisul și de atunci n-am mai aflat nimic despre el,până azi când am fost chemat la procuratură printr-o citație ca învinuit în Dosar penal,Deci după 7 ani!
Eu sunt handicapat locomotoriu ,având certificat în acest sens și suferin de mai multe boli cronice,deci deplasarea de la 300km către București,acolo s-a întâmplat fapta,îmi este imposibilă,așadar care sunt căile prin care să mă fac înțeles?
Vă mulțumesc anticipat !
Puteti trimite prin posta o cerere prin care sa precizati ca nu va puteti prezenta si la care sa anexati si actele medicale.
Sa trimiteti scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Puteti incerca si prin fax sau ambele variante aratate in acelasi timp.
1) comunicați respectivei instituții în scris-recomandată cu Confirmare de primire-actuala dvs. stare a imposibilității deplasării, anexând TOATE actele doveditoare;
2) art.122, C.Penal-prescripția.
Este posibil sa se faca o comisie rogatorie si sa fiti audiat in localitatea unde domiciliati daca vor neaparat sa va audieze.
Nu ar fi exclus sa va fie aplicata o amenda administrativa.
Legislatie
kacio
Buna seara.Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,82 in areul expirat , am fost condus la spital , mi s-a recoltat o proba de sange iar a doua am ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan
kacio
Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,85 in aerul expirat , mi s-au recoltat doua probe de sange , dupa 3 ore am plecat si am fost oprit din nou si ... (vezi toată discuția)