avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Activitate iuliana17

Activitate iuliana17

Răspuns la discuția Corectare bilant
Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Buna seara,

As dori sa stiu daca un bilant depus se mai poate corecta? Mai precis in cazul in care anumite cheltuieli au fost complet omise din situatia contabila.

Multumesc.
Buna ziua,

M-ar interesa daca email-urile trebuie inregistrate in registrul de corespondenta si deci sa primeasca numar de intrare? In acest caz, este necesar sa fie inregistrate toate email-urile (inclusiv solicitare de informatii) sau doar cele care implica prestare de seviciu de exemplu solicitari concrete de servicii?

Multumesc.
Buna ziua,

As dori sa stiu daca este obligatoriu ca la inceputul anului sa se continue numerotarea actelor contabile (facturi etc), contractelor si actelor interne (decizii interne, hotarari AGA pentru ONG) in continuarea anului trecut sau conform unei decizii interne anuale se poate incepe in fiecare an de la numarul 1?

Multumesc.
Discuție Donatii ong
M-ar interesa cum se procedeaza in cazul donatiilor catre un ong, mai precis in cazul donatiilor in bani efectuate direct in cont.Din cate stiu se incheie un contract, dar cum facem in cazul in care cel care doneaza este in alt oras sau in alta tara? In acest caz este dificil de incheiat contractul in forma fizica. Exista o limita maxima a sumei donate pana la care nu este necesar contractul? Cum se procedeaza in cazul in care o persoana depune ca donatie o suma de bani in cont fara sa anunte ong-ul? Adica se vede numele celui care a depus in extrasul de cont, dar nu exista nicio modalitate de a-l contacta pentru incheierea contractului.