avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Numerotare acte contabile si acte interne
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Numerotare acte contabile si acte interne

Buna ziua,

As dori sa stiu daca este obligatoriu ca la inceputul anului sa se continue numerotarea actelor contabile (facturi etc), contractelor si actelor interne (decizii interne, hotarari AGA pentru ONG) in continuarea anului trecut sau conform unei decizii interne anuale se poate incepe in fiecare an de la numarul 1?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:37, 23 Martie 2013
Pentru numerotarea documentelor cu regim special (facturi, chitante, avize de insotire a marfii) , in prima zi din an trebuie sa adoptati decizie de alocare numere valabile in anul respectiv. Numerotarea se face cu continuitatea an de an de la infiintarea asociatiei.
Restul e la latitudinea ong-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta carnetelor de facturi si chitante la un srl ionut c ionut c Buna ziua! As dori sa stiu cum se tine evidenta carnetelor de facturi si chitante? Mentionez ca societatea la care sunt administrator nu emite facturi si ... (vezi toată discuția)
Formulare tipizate dona77 dona77 Stiu ca facturile, chiar si chitantele, nu mai au regim obligatoriu tipizat (se pot emite si intr-un format de calculator); la fel este si cu restul ... (vezi toată discuția)
Chitantier - asociatie de proprietari Daria123 Daria123 Asociatia de proprietari elibereaza chitantele pentru incasarea sumelor calculate pe listele de plata avand doar numar, seria nefiind completata. Chitantierele ... (vezi toată discuția)