avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general evidenta carnetelor de facturi si chitante la un srl
Discuție deschisă în Contabilitate în general

evidenta carnetelor de facturi si chitante la un srl

Buna ziua!
As dori sa stiu cum se tine evidenta carnetelor de facturi si chitante?
Mentionez ca societatea la care sunt administrator nu emite facturi si chitante electronic, ci din carnete. Trebuie sa intocmesc un registru pentru evidenta acestora?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:29, 20 Mai 2011
La inceput de an se emite o decizie a administratorului privind alocarea de serie si numere la facturi, chitante, avize de insotire a marfii si alte formulare cu regim special. Dati o cautare pe net si gasiti un model. Numerele trebuie sa aiba continuare an dupa an. Apoi se face numerotare la fiecare document si dupa folosire se arhiveaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz de insotire a marfii popescu marcela popescu marcela Buna ziua, Am un format in word de avize de insotire a marfii. Cum nu este tipizat trebuie si un registru special cu numerele pentru avizele de insotire a ... (vezi toată discuția)
Facturare pfa clienți diferiți Ronny93 Ronny93 Bună ziua. Aș vrea să știu dacă este posibilă/legală următoarea metodă de facturare simultană pe PFA pentru clienți diferiți: e de ajuns să ... (vezi toată discuția)
Evidenta formularelor tipizate(facturi chitante) mama1 mama1 buna, sunt administrator la o soc. nou infintata si as dori sa stiu cum se ine evidenta formularelor tipizate si deasemenea si a registrului de inventar (care ... (vezi toată discuția)