avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Activitate anita14

Activitate anita14

Răspuns la discuția modificare CCC
Si daca nu intra tatal,eu cand ar trebui sa ma intorc la serviciu pentru a beneficia de stimulentul de insertie,inainte sau dupa ce face un an?
Discuție modificare CCC
Am optat pentru CCC pana la 2 ani,daca ma intorc la serviciu la 1 an,poate sa-şi ia tatal in continuare concediu pana la 2 ani?
Răspuns la discuția agresiune
Si cum se procedeaza pentru executarea silita?
Răspuns la discuția agresiune
Plangerea nu a retras-o,dar nu stim daca mai este in termen,deoarece incidentul a avut loc pe 18 noiembrie.
Discuție agresiune
Fratele meu a fosta agresat intr-o discoteca in luna noiembrie,agresiune care a necesitat 4 zile de internare in spital,iar conform certificatului medico-legal necesita 9 zile de recuperare.A depus plangere la politie,dupa care s-a inteles cu agresorul la suma de 3000 de lei,din care i-a dat 500.Au facut o hartie la notariat prin care acesta se obliga ca pana la o anumita data sa-i dea diferenta.Acesta nu si-a indeplinit obligatia,ce ar trebui sa facem acum?
Va multumesc.Nu sunt numai zvonuri,am citit si in lege asta,ce sa inteleg din urmatorul articol: ""Este interzis angajatorului sa dispuna incetarea raporturilor de munca sau de serviciu in cazul:
a) salariatei/salariatului care se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la un an, respectiv 3 ani, in cazul copilului cu handicap;
b) salariatei/salariatului care se afla in plata stimulentului de insertie prevazut la art. 7.
(3) Interdictia prevazuta la alin. (2) se extinde, o singura data, cu pana la 6 luni dupa revenirea definitiva a salariatei/salariatului in unitate"".Si mai am o intrebare:Lucrez in cadrul M.A.I., si daca se va face regionalizarea,as putea fi concediata,nu?
Sunt in concediu de crestere a copilului,nascut in data de 17 aprilie 2012,am optat pentru concediu de 2 ani,si acum as vrea sa va intreb daca este adevarat ca angajatorul este obligat sa-mi tina postul doar 1 an?Pentru a nu-mi pierde postul,trebuie sa ma reintorc la serviciu cand implineste copilul 1 an?