Fratele meu a fosta agresat intr-o discoteca in luna noiembrie,agresiune care a necesitat 4 zile de internare in spital,iar conform certificatului medico-legal necesita 9 zile de recuperare.A depus plangere la politie,dupa care s-a inteles cu agresorul la suma de 3000 de lei,din care i-a dat 500.Au facut o hartie la notariat prin care acesta se obliga ca pana la o anumita data sa-i dea diferenta.Acesta nu si-a indeplinit obligatia,ce ar trebui sa facem acum?
Va multumesc.Nu sunt numai zvonuri,am citit si in lege asta,ce sa inteleg din urmatorul articol: ""Este interzis angajatorului sa dispuna incetarea raporturilor de munca sau de serviciu in cazul:
a) salariatei/salariatului care se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la un an, respectiv 3 ani, in cazul copilului cu handicap;
b) salariatei/salariatului care se afla in plata stimulentului de insertie prevazut la art. 7.
(3) Interdictia prevazuta la alin. (2) se extinde, o singura data, cu pana la 6 luni dupa revenirea definitiva a salariatei/salariatului in unitate"".Si mai am o intrebare:Lucrez in cadrul M.A.I., si daca se va face regionalizarea,as putea fi concediata,nu?
Sunt in concediu de crestere a copilului,nascut in data de 17 aprilie 2012,am optat pentru concediu de 2 ani,si acum as vrea sa va intreb daca este adevarat ca angajatorul este obligat sa-mi tina postul doar 1 an?Pentru a nu-mi pierde postul,trebuie sa ma reintorc la serviciu cand implineste copilul 1 an?