avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... modificare CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

modificare CCC

Am optat pentru CCC pana la 2 ani,daca ma intorc la serviciu la 1 an,poate sa-şi ia tatal in continuare concediu pana la 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:53, 14 Ianuarie 2013
Da, poate sa intre tatal in continuare in CCC daca indeplineste aceleasi conditii ca si dvs.
Si daca nu intra tatal,eu cand ar trebui sa ma intorc la serviciu pentru a beneficia de stimulentul de insertie,inainte sau dupa ce face un an?
Daca ati optat pentru CCC pana la 2 ani, pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere al copilului si stimulentul de insertie in munca Zara_Sabrina Zara_Sabrina Buna ziua. Sunt insarcinata in 32 saptamani, cu data probabila a nasterii pe 21 martie. Voi intra in prenatal din 9 februarie si voi opta pentru concediu de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie penesmaria penesmaria Buna ziua! Copilul meu implineste 1 an in luna mai. Cand ma intorc la serviciu pentru a beneficia de stimulent de insertie? Mentionez ca tatal nu sta o luna ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie ericutu ericutu Buna ziua. Am nascut pe data de 16.07.13, am optat pentru conc de maternitate de 1 an si as dori sa stiu care este data la care ar trebui sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)