Propietar al terenului este primaria, terenul fiind transmis in folosinta gratuita a ANL.
Contractul incheiat cu ANL este unul de mandat in scopul construirii apartamentului.
De asemenea am mai incheiat cu antreprenorul general un contract de construire in care pretul este stabilit pentru constructie.
Am incheiat in 2007 un contract de construire a unui imobil cu ANL urmand ca in vara acestui an apartamentul sa-mi fie finalizat.ulterior aparitiei O.G. 200/2008 am crezut ca pretul apartamentului imi va fi recalculat ca urmare a cotei reduse de tva prevazuta de acest act normativ.Numai ca luand legatura cu ANL mi s-a spus ca nu pot beneficia de aceasta facilitate deoarece am incheiat cu ei un contract de prestari servicii iar actul legislativ vizeaza doar contractele de vanzare.Din punctul meu de vedere textul ordonantei face referire la locuintele livrate ( care indeplinesc anumite conditii legate de pret si suprafata) si doar la locuintele vandute.Are cineva vreo idee?
Ma intereseaza modul de calcul al vechimii in munca nu din punct de vedere al calcularii stagiului de cotizare pentru ca mai am vreo 20 de ani pana la pensie.As vrea sa stiu daca la perioada efectiv lucrata in actuala profesie pot fi adaugate alte perioade care sa genereze aplicarea unui alt spor de vechime.De exemplu: la acest moment am 9 ani de vechime in profesie si beneficiez de un spor de vechime de 10%( perioada lucrata este cuprinsa intre 5 si 10ani).Daca s-ar putea adauga si alte perioade la cei 9 ani as putea avea in total peste 10 ani si in consecinta sporul de salariu de care as beneficia ar fi de 15%.
Exista porevederi legale care sa explice ce "intra"in vechimea in munca (nu ca stagiu de cotizare) ?
Conform legii in baza careia sunt platit beneficiez de niste sporuri pentru vechimea in munca.As vrea sa stiu daca la stabilirea perioadei de vechime in munca sunt incluse perioada in care am fost avocat, sau cea in care am fost student?