Fără contract individual de munca nu se da un credit la banca care am fost asta sunt sigur. Eu am intrebat care contract individual este valabil ultimul semnat sau acel contract care nu exista si s-a facut actele aditionale? Cred ca mutarea mea este un abuz si din acest motiv cred ca a dispărut cim al meu? Ce parere aveți?
am facut cerere scrisa pt inmanarea acestui contract individual dar societatea la care lucrez in prezent nu are si ma trimite la vechea societate pt ca aia au facut ultimi contract individual de munca ei m-au preluat in baza acelui contract facut. Am mers si la vechea societate si ei spun ca nu exista in arhivele lor numarul la acel contract. intrebarea este daca pot sa gasesc acel contract individual? si daca nu care contract individual de munca se ia in calcul sau ce se ia in calcul act aditional? vreau sa scot din banca.
Eu am lucrat la o societate de stat apoi serviciul s-a externalizat. ultimul contract individual l-am semnat in 2001 cu compania de stat apoi au facut ei un contract individual care nu l-am semnat dar nici nu l gasesc de care fac referire. Specific ca, toate actele aditionalecare s-au facut pana in zilele noastresi sunt conform cu acest contract individual de munca care nu exista nu-l gasesc. Societatea la care lucrez acum are capital 95 statul si 5 sindicatele. La aceasta societate detin decat act aditional la acel contract individual nu mi s-a facut decat acte aditionale.
am pierdut actele in original in limba germana ale autoturismului,precizez ca am ridicat doua randuri de numere rosii ai urma ca in ultima luna sa merg la RAR. Cum trebuie sa procedez pentru a inscrie masina in circulatie in romania?
ce se poate intampla daca societatea la care lucrez acum ,foloseste act aditional la contract individual de munca care: eu unul nu l-am semnat ba mai mult nu exista? Mentionez ca am vrut sa scot bani de la o banca si mi-a cerut contractul individual de munca la care lucrez dar eu nu am putut sa ofer asa ceva pt ca eu nu posed decat act aditional si am cautat in toate arhivele posibile si nu a fost de gasit. Ma puteti indruma ce sa fac?