avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... acte pierdute
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

acte pierdute

am pierdut actele in original in limba germana ale autoturismului,precizez ca am ridicat doua randuri de numere rosii ai urma ca in ultima luna sa merg la RAR. Cum trebuie sa procedez pentru a inscrie masina in circulatie in romania?
Cel mai recent răspuns: PROPIETARap , utilizator 14:27, 13 Ianuarie 2013
in primul rand mergeti si le decalarati pierdute si apoi mergeti la un birou de inmatriculari auto, stiu ei ce au de facut, nu va faceti griji si e mai rentabil sa platiti serviciile celor de la biroul auto decat sa umblati teleleau toata ziua sa stati pe la cozi... in 2 zile se rezolva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto mihaela daniela mihaela daniela buna dimineata!am si eu o intrebare am cumparat o masina din Germania si zilele viitoare ii voi face RaRul apoi voi incepe procedurile de inmatriculare dar nu ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta nu o pot scoate de la impozit. Mihai1081 Mihai1081 Buna ziua. Anul acesta in februarie am venit din Germania in concediu in Romania cu un autoturism proprietate personala inregistrat in Germania cu toate taxele ... (vezi toată discuția)
Nedumerire inmatriculare masina cu numere rosii expirate Ciumpy94 Ciumpy94 Buna seara ! Doresc sa cumpar un autoturism adus din Spania in urma cu 4 ani , care a stat timp de 2 ani abandonat in fata blocului , vandut apoi mai departe ... (vezi toată discuția)