avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate puscasur

Activitate puscasur

Multumesc. Autoritatea fiscala responsabila fiind Serviciul taxe si impozite locale?
Răspuns la discuția PENSIE HANDICAP REFUZ PRIMAR ...
Legea nr. 136 / 18.07.2012 privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 84/2010 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, precum si Legea 448/2006 in totalitatea ei.
Cititi documentele de mai sus si verificati astfel daca aveti in ordine toate avtele referitoare la handicapul sever al mamei dumneavoastra.
Atentie, exista un act normativ, regret ca nu stiu exact care, ce stipuleaza dreptul primariilor de a bloca ajutoarele sociale daca nu se achita taxele locale.
Va trebui, dupa parerea mea, conform legii 448/2006 sa aflati daca mama dvstra. beneficiaza de indemnizatie de handicap. Daca da, primaria nu e corecta cu dansa, daca nu si primeste ajutor social din bugetul local atunci ma tem ca primaria are dreptate, desi... pentru 3 lei.
Regret ca nu pot sa va ajut mai mult.
Buna seara, in 1991 am cumparat un apartament prin contract de vanzare-cumparare de la o intreprindere de stat din Tulcea. Arhiva acelei institutii se afla acum la Primarie. Intrucat am pierdut originalul contractului si am doar o copie am cerut in scris de la primarie eliberarea unei copii conform cu originalul ( am nevoie la Oficiul de cadastru, notar etc... ). Primaria mi-a raspuns ca acest contract nu este in arhiva lor. Stie cineva cum pot sa-mi rezolv aceasta problema? Multumesc anticipat pentru ajutor.
Răspuns la discuția certificat de mostenitor
Multumesc frumos !
La un notar exista un certificat de mostenitor din anul 1999. Acest document a fost intocmit, insa nu a fost ridicat de catre mostenitor. Intrebare : daca mostenitorul merge la notar si cere eliberarea lui, acel certificat de mostenitor mai este valabil ?
Multumesc.