avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contract de vanzare-cumparare pierdut.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contract de vanzare-cumparare pierdut.

Buna seara, in 1991 am cumparat un apartament prin contract de vanzare-cumparare de la o intreprindere de stat din Tulcea. Arhiva acelei institutii se afla acum la Primarie. Intrucat am pierdut originalul contractului si am doar o copie am cerut in scris de la primarie eliberarea unei copii conform cu originalul ( am nevoie la Oficiul de cadastru, notar etc... ). Primaria mi-a raspuns ca acest contract nu este in arhiva lor. Stie cineva cum pot sa-mi rezolv aceasta problema? Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: puscasur , utilizator 18:27, 6 Februarie 2013
Solicitati eliberare de copiea contractului de la autoritatea fiscala responsabila
Multumesc. Autoritatea fiscala responsabila fiind Serviciul taxe si impozite locale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. acum ea într-un azil, ce pot face pentru a scoate alte acte? FlorinChiva FlorinChiva Bună ziua. Mama mea a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. Proprietari au fost ea și tatăl me care a decedat. Nu s-a făcut moștenire după ... (vezi toată discuția)
Duplicat acte apartament valentinpin valentinpin sal. Am si eu o problema am pierdut acte apartament momentan am doar o copie nelegalizata si nu stiu de unde sa scot un duplicat, mentiones ca apartamewntul a ... (vezi toată discuția)
Am pierdut actul de proprietate al apartamentului kocs kocs Am pierdut actul de proprietate al apartamentului si totusi as vrea sa-l vand. Ce pot face in aceasta situatie? Mentionez ca am cartea funciara a acestuia. (vezi toată discuția)