avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Duplicat acte apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Duplicat acte apartament

sal. Am si eu o problema am pierdut acte apartament momentan am doar o copie nelegalizata si nu stiu de unde sa scot un duplicat, mentiones ca apartamewntul a fost cumparat de la o societate de stat in 1991 care a fost desfiintata iar arhiva lor nu mai exista in aceasta situatie unde ma pot adresa? ( am fost la cartea funciara, arhiva si primarie si nimeni nu stie ce poate face in aceasta situatie, specific institutiilor statului romanesc pasandu-te de la unu la altul)
Cel mai recent răspuns: valentinpin , utilizator 17:47, 7 Mai 2014
Solicitati document justificativ/copie dupa original la administratia fiscala responsabila domiciliului dv,care detine la dosarul de evidenta toate documentele care atesta calitatea dv de proprietar
la ce aveți nevoie de actul de vânzare-cumpărare? extrasul de CF ar trebui să fie suficient.
iar arhiva există. la arhivele naționale.
multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract apartament pierdut lex_ad lex_ad ce se poate face in cazul in care un contract de apartament sa pierdut ......mai exista doar o copie ..dupa contractul respectiv ....ce s epoate face pt. ... (vezi toată discuția)
Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)
Intabulare in original la banca? bogdanucom bogdanucom In urma contractului de vanzare -cumparare cu ipoteca de la banca, intabularea in original ramane la banca? (vezi toată discuția)