avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Activitate id012012

Activitate id012012

Am mai intreabat anterior daca se da inapoi acesti bani de fond rulment, si am inteles ca acest fond se recupereaza doar in momentul in care exista un nou cumparator. Deci un locatar nu poate cere administratorilor in orice moment banii platiti la fond pentru toti anii, desi am auzit undeva o opinie ca ar fi posibil.

Exista o contradictie intre ceea ce am auzit si ceaa ce am aflat, pentru ca se deduce ca acest fond este ca un sac fara fund, adica niste cheltuieli. Eu am cheltuieli de intretinere mici si platite la zi, deci chiar nu inteleg de ce sa platesc un fond pe care nu-l inteleg. Pentru a afla unde merg acesti bani, vreau sa stiu ce se intampla daca nu platesc fondul de rulment ?
Imi este neclar ce este fondul de rulment, in termeni exacti, este un imprumut sau este o cheltuiala ?

Am auzit pana acum doua versiuni: 1 se poate da inapoi de asociatie la cerere sau la vanzarea imobilului sau 2. este platit de noul proprietar catre vanzator, dar asociatia nu da inapoi nimic. Daca aveti un articol din monitorul oficial in care explica exact ce este acest fond de rulment, va rog sa precizati.
si cum se poate verifica ca nu altcineva a dat datele persoanei acuzate, sau ca politistul nu trimite amenzi la intamplare ?
Cetateanul in cauza neavand asupra lui nici un document si deplasandu-se pe jos. Cetateanul nu a primit in mana procesul verbal nici nu a semnat acest document.